In bloei met Formule FlowerPower

Wanneer ik denk aan bloei ontstaat er in mijn hoofd het beeld van felgekleurde tulpenvelden. En bij iemand in de bloei van zijn of haar leven denk ik: pak nu je kans, ga ervoor!

Bij een bloeiend bedrijf voel ik energie en uitstraling en zie ik power, enthousiasme, flow en balans.

In bloei ben je op je mooist, op je best, op je krachtigst. Om tot bloei te komen, moet alles kloppen. Bloeien is een wonderbaarlijk proces. Bloeien is magie!


Optimaal functioneren

Formule FlowerPower is een interactieve presentatie voor bedrijven waarin ik antwoord geef op de vragen: Wat maakt een topsporter succesvol? Wat zijn de voorwaarden om optimaal te kunnen functioneren? Als je weet wat je nodig hebt om succesvol te zijn, kun je dat toepassen om je medewerkers én je bedrijf te laten groeien en bloeien.

Want niet alleen op het ijs, ook in het dagelijks leven en op de werkvloer geldt dat wie in balans is, optimaal presteert. Met Formule FlowerPower word je je bewust van ongekende mogelijkheden!


Verbondenheid

De terugblik op mijn schaatscarrière leerde mij dat niet mijn fysieke kracht of mijn doorzettingsvermogen het belangrijkst waren om succesvol te presteren…maar verbondenheid. Met mijzelf, de mensen om mij heen en met mijn omgeving. Automatisch volgt dan de vraag: welke voorwaarden gelden voor jou en voor je organisatie om te kunnen floreren?


Formule FlowerPower
laat zien dat optimaal presteren en bloeiend ondernemen verrassend veel overeenkomsten kennen
Formule FlowerPower leert over de kracht van verbondenheid en de energie die het oplevert
Formule FlowerPower laat je kennismaken met de magie van 9 Bloeifactoren

De 9 bloeifactoren van Formule FlowerPower

  • Fantasie          Bevlogenheid en zingeving
  • Fit                     Vitaliteit, kracht en uitstraling
  • Finishgericht   Betrokkenheid en betekenisvol ondernemen
  • Food                 Eet, adem en denk bewust
  • Flexibiliteit       Veerkracht en vertrouwen
  • Feedback         Ter lering en waardering
  • Flirt                   Optimale communicatie
  • Focus                Verbondenheid
  • Flow                  Balans
  • FlowerPower   Magie!

De presentatie geeft volop inspiratie, bevlogenheid en inzichten om als mens en organisatie tot bloei te komen.

Natuurlijk zitten we tijdens de presentatie niet stil. We doen ook aan lichaamsbeweging. Omdat je daar niet alleen fitter, maar ook blijer van wordt.

De presentatie Formule FlowerPower is leerzaam en praktijkgericht. Het enthousiasme waarmee Ria Visser haar persoonlijke verhaal vertelt, is hartverwarmend en inspirerend. Tijdens de aansluitende clinic op de schaatsbaan brachten de deelnemers het geleerde in de praktijk. De oefeningen op de schaats leren je je mentale kracht aan te wenden om fysiek in balans te blijven. Onze groep doelnemers kijkt terug op een positieve middag en avond.

Carmen Veen

Management assistent, Alphatron Marine B.V.

Ria heeft bij onze vitaliteitsweek binnen Kragten een inspirerende lezing gegeven over fysieke en mentale kracht. Erg leuk en ook konden we zelf ervaren wat bewegen met je doet. De verhalen uit haar sportcarrière zijn ontzettend leuk om naar te luisteren. En vanuit Ria zelf komt de warmte en de energie je tegemoet. Dankjewel Ria, voor je inspiratie!

Kitty Krijnen - van der Linden

Kragten

Praktische info

Presentatieduur: 45 à 60 minuten
Locatie: de presentatie geef ik bij jullie op het bedrijf, of kan op een andere locatie gegeven worden.
Investering: Ik geef deze presentatie vanaf €800,- excl BTW en reiskosten. Mijn presentaties zijn altijd maatwerk. De locatie, de gewenste datum, het tijdstip, het aantal deelnemers en voorbereidingen zijn bijvoorbeeld van invloed op de prijs.
Oogst: inspiratie, bevlogenheid en inzichten om als mens en organisatie tot bloei te kunnen komen.

Contactformulier

5 + 4 =