In balans met Formule F

  • Formule F geeft inzicht in de werking van je brein.
  • Formule F laat zien hoe je je potentieel volledig kunt benutten.
  • Formule F kun je altijd en overal toepassen.
  • Formule F is eenvoudig aan te leren.
  • Formule F is een succesformule

“Als er een kampioenschap in trainen zou hebben bestaan, dan was ik veelvoudig Nederlands, Europees én wereldkampioen geworden.”

Gedurende mijn schaatscarrière presteerde ik lange tijd optimaal. Ik vergaarde vele titels met als hoogtepunt het olympische zilver op de 1500 meter tijdens de winterspelen 1980 in het Amerikaanse Lake Placid. Daarna veranderde alles! Een trainerswissel en verandering in omstandigheden veroorzaakten veel ruis en onzekerheid. Fysiek was ik nog steeds kampioen, maar wat ik in trainingen liet zien, lukte tijdens wedstrijden steeds vaker minder goed.

De terugblik op mijn schaatscarrière, een grondige zelfanalyse en vergaarde kennis geven mij inzicht in de voorwaarden hoe optimaal te kunnen presteren. Ik noem het de Formule F. Formule F zijn belevingen die je in balans houden. Fantasie, Fit, Finishgericht, Food, Flexibiliteit, Feedback, Flirt, Focus, Flow en Feelgood dragen bij aan een positieve mindset en een krachtige levenshouding. Met Formule F zit je letterlijk goed in je vel. Formule F maakt je bewust van de kracht van positief denken. Formule F leert je over de noodzaak om van tijd tot tijd naar binnen te keren om zo dicht bij jezelf te kunnen blijven. Formule F geeft inzicht in de magie van breinkracht!

Formule F is een geweldige eyeopener die ik graag met je deel!