In balans met Formule F
‘De workshop In balans met Formule F is leerzaam en praktijkgericht. Het enthousiasme waarmee Ria Visser haar persoonlijke verhaal vertelt, is hartverwarmend en inspirerend. Tijdens de aansluitende clinic op de schaatsbaan brengen de deelnemers het geleerde in de praktijk. De oefeningen op de schaats leren je je mentale kracht aan te wenden om fysiek in balans te blijven. Met veel individuele aandacht geeft ze goede tips om het schaatsen te verbeteren. Onze groep doelnemers kijkt terug op een positieve middag en avond.’ Carmen Veen, Management assistent, Alphatron Marine B.V.

Workshop Formule Female
‘Ria Visser heeft bij mij thuis in Hoek van Holland voor een groep van zes dames de workshop Formule Female gegeven. De workshop duurde van half 10 tot half vijf. Tussendoor hadden we met elkaar een heerlijke lunch georganiseerd. Voor aanvang ontving ieder van ons een mooie, overzichtelijke lesmap met veel informatie.
Het contact tussen ons (de dames) en Ria was prettig. Iedereen voelde zich op haar gemak. Ria gaf op een heldere rustige manier uitleg over bewustzijn, over de werking van het brein en over de invloed van je mindset op je gedrag.
Met een aantal onderwerpen had ik al eerder kennisgemaakt. Desondanks heb ik er mooie inzichten bij gekregen. De oefening die de kracht van positieve gedachten ‘bewijst’ is een enorme eyeopener. En ook de andere begeleidende oefeningen en meditaties maken je meer bewust. Van andere deelneemsters weet ik dat ze na de workshop met succes een aantal tips en tricks in hun dagelijks leven zijn gaan toepassen. Formule Female is een workshop die ik zeker bij anderen zal aanbevelen!’ Wilma van Dijk Valstar, Hoek van Holland