Reviews

Presentatie Formule Female
Ria Visser heeft bij KVG Naaldwijk een ontzettend leuke presentatie gegeven over Formule Female. Op een ontspannen en rustige manier vertelt ze hoe je positief in het leven kunt staan. Niet alleen op het persoonlijke vlak, maar ook in relatie tot je omgeving en je activiteiten. Ria laat haar toehoorders ervaren hoe je dit door middel van enkele oefeningen kunt bereiken. Het valt op hoe serieus iedereen meedoet en ervaart hoe verrijkend het is. Verbondenheid geeft energie en een gevoel van vrijheid. Een geweldig leuke en leerzame ervaring. Formule Female is een echte aanrader! Hannie Schouten Secr. KVG NaaldwijkPresentatie Formule Female
6 november 2019, Boskoop. Ria Visser heeft voor onze vereniging, Vrouw Actief Boskoop een mooie- en bijzondere avond verzorgd. Gedurende haar Formule F(Female) presentatie, die 2×45 minuten duurde, was het muisstil en verzwakte de aandacht van onze leden geen moment.
Ria bouwt haar presentatie op aan de hand van haar schaatscarrière. Heel open beschrijft zij haar jeugd en met name haar passie voor het schaatsen. Al jong heeft zij een doel voor ogen… ze is vast van plan de beste schaatsster van de wereld te worden.
Ze is trots op haar zilveren medaille, gewonnen tijdens de olympische spelen in Lake Placid. Maar deze olympische spelen zijn voor haar ook een keerpunt in haar leven. Zij is jong en een veelbelovend talent, maar door de veelheid aan ervaringen raakt zij uit balans.
Haar presentatie en haar uitleg over Focus – Flow – Feelgood is duidelijk en soms ook best confronterend voor de toehoorders, wanneer zij mogelijke verbeterpunten met voorbeelden uitlegt.
De fysieke en mentale oefeningen maken heel goed duidelijk wat beweging en flexibiliteit met je doen Ook de oefeningen voor rust in het brein zijn verbluffend.
Dat je in balans kunt zijn én blijven door je verbonden te voelen met jezelf en met je omgeving is de kern van haar verhaal.

Ria Visser is niet alleen een kampioen op de schaats, ze is ook een kampioen in het geven van haar presentatie Formule Female!


In balans met Formule F
‘De workshop In balans met Formule F is leerzaam en praktijkgericht. Het enthousiasme waarmee Ria Visser haar persoonlijke verhaal vertelt, is hartverwarmend en inspirerend. Tijdens de aansluitende clinic op de schaatsbaan brengen de deelnemers het geleerde in de praktijk. De oefeningen op de schaats leren je je mentale kracht aan te wenden om fysiek in balans te blijven. Met veel individuele aandacht geeft ze goede tips om het schaatsen te verbeteren. Onze groep doelnemers kijkt terug op een positieve middag en avond.’ Carmen Veen, Management assistent, Alphatron Marine B.V.


Workshop Formule Female
‘Ria Visser heeft bij mij thuis in Hoek van Holland voor een groep van zes dames de workshop Formule Female gegeven. De workshop duurde van half 10 tot half vijf. Tussendoor hadden we met elkaar een heerlijke lunch georganiseerd. Voor aanvang ontving ieder van ons een mooie, overzichtelijke lesmap met veel informatie.
Het contact tussen ons (de dames) en Ria was prettig. Iedereen voelde zich op haar gemak. Ria gaf op een heldere rustige manier uitleg over bewustzijn, over de werking van het brein en over de invloed van je mindset op je gedrag.
Met een aantal onderwerpen had ik al eerder kennisgemaakt. Desondanks heb ik er mooie inzichten bij gekregen. De oefening die de kracht van positieve gedachten ‘bewijst’ is een enorme eyeopener. En ook de andere begeleidende oefeningen en meditaties maken je meer bewust. Van andere deelneemsters weet ik dat ze na de workshop met succes een aantal tips en tricks in hun dagelijks leven zijn gaan toepassen. Formule Female is een workshop die ik zeker bij anderen zal aanbevelen!’ Wilma van Dijk Valstar, Hoek van Holland