Workshop Formule Female

Yoga voor je mind


Ter overdenking: Ik ben niet mijn lichaam en ik ben ook niet mijn gedachten. Ik ben niet mijn emoties en ik ben niet mijn gevoelens. Ik ben niet mijn verleden en ik ben niet mijn toekomst. Maar wie ben ik dan wel? Wat ben ik dan wel?

De workshop Formule Female is als yoga voor je mind. We beginnen in female style met de vraag: Wat zie ik als ik in de spiegel kijk?

Na deze introductie gaan we met ons vrouwenbrein aan de slag.
• We kijken naar gedachten en emoties alsof het vriendinnen zijn. Van wie word je blij? In wie heb je even geen zin? En wie wijs je voorgoed de deur, omdat het niet meer werkt tussen jullie?
• We verdiepen ons in female facts en onderzoeken mogelijkheden en uitdagingen.
• We klauteren onze berg op. Wat laten we achter en wat ligt er voor ons? Bevalt het uitzicht je niet? Verander dan je point of view!
• En we overdenken een aantal stellingen.

Female facts & uitdagingen
Alle ballen in de lucht? – Pas de ‘Ik moet dit nu doen’ regel toe!
Last van hormonale schommelingen en irritante moodswings? – Om te mediteren, hoef je niet te zitten!
Zit het verleden je dwars? – Omarm je emoties, onderzoek je gedachten en focus op je lichaamsenergie.
Vertellen je gedachten echt de hele waarheid? – Luister ook naar de andere helft.

De workshop Formule Female is gebaseerd op de Formule F en draagt bij aan balans en gevoel van welbevinden. Balans is een dynamisch proces. Wie in staat is om mee te bewegen, is in balans. En als je in balans bent, functioneer je optimaal.
Een van de stellingen tijdens de workshop Formule Female luidt dan ook: Om te leven in balans is het soms nodig even uit balans te zijn.

Zin in inzichten? Benieuwd naar jouw unieke antwoorden? Meld je aan!

Workshop Formule Female op locatie
Formule Female als inspiratie tijdens of voorafgaand aan een (dames)meeting kan natuurlijk ook. Denk bijvoorbeeld aan een korte workshop of een presentatie Formule Female op maat.

Nodig je vriendinnen uit en inspireer elkaar! Vraag info via mail.

 

Contactformulier

11 + 13 =