Workshop In balans

Balans bestaat uit twee tegenstelde krachten die vloeiend in elkaar over gaan. Deze krachten verschillen van elkaar, ze vullen elkaar aan en ze hebben elkaar nodig om zich te kunnen manifesteren. De nacht gaat over in de dag. De stand van de zon, bepaalt de lengte van de schaduw. Zonder verliezers is er geen winnaar. Zonder gulle gever valt er minder te ontvangen. Minder flexibiliteit leidt tot meer frustratie. Balans is een dynamisch proces en kan worden verstoord door veranderingen. Wie in staat is om zich aan te passen, is in balans. En alles wat in balans is, functioneert optimaal.

De workshop In balans geeft inzicht in deze wetmatigheid. Tijdens de workshop passen we de Formule F toe. Zo ervaar de principes van in balans zijn met jezelf en met je omgeving.

Om al bewegend te ervaren hoe mind en body elkaar beïnvloeden en elkaar in evenwicht houden, is er de mogelijkheid om deze workshop in schaatsstijl af te sluiten. Je voortbewegen op twee smalle schaatsijzers vereist niet alleen fysieke balans. Je moet ook mentaal in balans zijn zodat bewegingen als buigen en strekken, aanspannen en ontspannen en afzetten en glijden vloeiend in elkaar overgaan. Wie de theorie van Formule F toepast, zal de magische kracht van innerlijke verbinding ook op de schaats ervaren! Zet je hoofd stil en zet je lichaam in beweging! Zo kom je in balans en ontstaat de optimale beweging!

Interesse in deze workshop, maar liever niet op de schaats? Kies dan voor de workshop Formule F. Ga naar: Kies je programma Workshop Formule F

Programma Workshop In balans op de schaats

Ontvangst en schaatshuur 30 minuten
Met koffie, thee, limonade of chocolade

Workshop In balans met Formule F 90 minuten

Pauze 45 – 60 minuten
Met snert, broodje en koffie, thee, limonade of chocolade

 In balans op de schaats! 60 – 90 minuten

Afsluiting 30 minuten
Met koffie, thee, limonade of chocolade

Locatie: Sporttainment Center De Uithof, Jaap Edenweg 10, 2544 NL ’s-Gravenhage  www.deuithof.nl
Aantal deelnemers: minimaal 8 personen – maximaal 15 personen
Tijdstip: overdag en/of namiddag, overlopend in de avond
Kosten: € 82,50 euro p.p. incl. entree, schaatshuur, drankjes, hapje en andere versnaperingen, excl. btw

Workshop In Balans op een andere locatie kan natuurlijk ook.

Kosten excl. entree, schaatshuur, drankjes, hapje en btw: € 47,50 euro p.p.

Contactformulier

3 + 8 =