Workshop In balans

Balans komt voort uit tegengestelde krachten die vloeiend in elkaar over gaan. Deze krachten verschillen van elkaar, ze vullen elkaar aan en ze hebben elkaar nodig om zich te kunnen manifesteren. De nacht gaat over in de dag. De stand van de zon, bepaalt de lengte van de schaduw. Zonder verliezers is er geen winnaar. Zonder gulle gever valt er minder te ontvangen. Minder flexibiliteit leidt tot meer frustratie. Balans is een dynamisch proces. Wie in staat is om mee te bewegen, creëert balans. En alles wat in balans is, functioneert optimaal.

De workshop Formule F In balans geeft inzicht in deze wetmatigheid. Tijdens deze workshop passen we de Formule F modules toe en ervaar je hoe innerlijke verbondenheid je in balans houdt (zie Formule F op deze site).

Ook is er de mogelijkheid om deze workshop schaatsend af te sluiten. Op de smalle schaatsijzers wordt extra duidelijk hoe mind&body elkaar beïnvloeden en elkaar in balans houden. Bewegingen als buigen en strekken, aanspannen en ontspannen en afzetten en glijden moeten vloeiend in elkaar overgaan, wil je ‘lekker’ kunnen schaatsen. Ervaar de magische kracht van innerlijke verbondenheid. Zet je hoofd stil en je lichaam in beweging! Zo kom je in balans en ontstaat de optimale schaatsbeweging!

Interesse in deze workshop, maar liever niet op de schaats? Kies dan voor de workshop Formule F. Ga naar: Kies je programma Workshop Formule F

PROGRAMMA Formule F IN BALANS op de schaats

• Ontvangst en schaatshuur   30 minuten
Eventueel met koffie, thee, limonade of chocolade
• Workshop In balans met Formule F   90 minuten
Pauze   45-60 minuten
Eventueel met snert, broodje en koffie, thee, limonade of chocolade
In balans op de schaats!  60-90 minuten
Afsluiting  30 minuten
Eventueel met koffie, thee, limonade of chocolade

Voorkeurs locatie: Sporttainment Center De Uithof, Jaap Edenweg 10, 2544 NL ’s-Gravenhage  www.deuithof.nl
Aantal deelnemers: minimaal 8 personen – maximaal 15 personen
Tijdstip: overdag en/of namiddag, overlopend in de avond
Kosten: € 47,50 p.p. excl. entree, schaatshuur, versnaperingen en btw

Uiteraard is het mogelijk om Formule F In balans op de schaats op een andere ijsbaan te organiseren.

Contactformulier

9 + 3 =