Workshop In balans

Balans bestaat uit twee tegenstelde krachten die vloeiend in elkaar over gaan. Deze krachten verschillen van elkaar, ze vullen elkaar aan en ze hebben elkaar nodig om zich te kunnen manifesteren. De nacht gaat over in de dag. De stand van de zon, bepaalt de lengte van de schaduw. Zonder verliezers is er geen winnaar. Zonder gulle gever valt er minder te ontvangen. Minder flexibiliteit leidt tot meer frustratie. Balans is een dynamisch proces en kan worden verstoord door veranderingen. Wie in staat is om zich aan te passen, creëert balans. En alles wat in balans is, functioneert optimaal.

De workshop Formule F In balans geeft inzicht in deze wetmatigheid. Tijdens deze workshop passen we de Formule F toe en ervaar je de principes van balans met behulp van de kracht van het innerlijke gevoel van verbondenheid.

Om al bewegend te ervaren hoe mind en body elkaar beïnvloeden en elkaar in evenwicht houden, is er de mogelijkheid om deze workshop in schaatsstijl af te sluiten. Je voortbewegen op twee smalle schaatsijzers vereist niet alleen fysieke balans. Je moet ook mentaal in balans zijn zodat bewegingen als buigen en strekken, aanspannen en ontspannen en afzetten en glijden vloeiend in elkaar overgaan. Wie de theorie van Formule F toepast, zal de magische kracht van het innerlijke gevoel van verbondenheid ook op de schaats ervaren! Zet je hoofd stil en zet je lichaam in beweging! Zo kom je in balans en ontstaat de optimale beweging!

Interesse in deze workshop, maar liever niet op de schaats? Kies dan voor de workshop Formule F. Ga naar: Kies je programma Workshop Formule F

PROGRAMMA Formule F IN BALANS op de schaats

• Ontvangst en schaatshuur   30 minuten
Met koffie, thee, limonade of chocolade
• Workshop In balans met Formule F   90 minuten
Pauze   45-60 minuten
Met snert, broodje en koffie, thee, limonade of chocolade
In balans op de schaats!  60-90 minuten
Afsluiting  30 minuten
Met koffie, thee, limonade of chocolade

Voorkeurs locatie: Sporttainment Center De Uithof, Jaap Edenweg 10, 2544 NL ’s-Gravenhage  www.deuithof.nl
Aantal deelnemers: minimaal 8 personen – maximaal 15 personen
Tijdstip: overdag en/of namiddag, overlopend in de avond
Kosten: € 82,50 euro p.p. incl. entree, schaatshuur, drankjes, hapje en andere versnaperingen, excl. btw

Uiteraard is het mogelijk om Formule F In balans op de schaats op een andere locatie te organiseren.
Kosten excl. entree, schaatshuur, drankjes, hapje en btw: € 47,50 euro p.p.

Contactformulier

2 + 3 =